Mzansi

Voor de Mzansi Healthcare group maakten we een Tent voor het mobiele ziekenhuis dat in de landelijke gebieden van Kwazulu Natal gaat opereren. De unit gaat beurtelings naar 4 regios om voor de daar aanwezige lokale klinieken moderne diagnostische technieken beschikbaar te maken 

De Tent functioneert als een wacht/instructie ruimte waarin de patienten worden voorgelicht over de voor hen nieuwe vormen van medisch onderzoek. (Röntgen, Echo, etc.) Apart eraan gebouwd is een kleine Toilet unit. De hele tent past op een rolcontainer die in de trailer mee vervoert wordt. Zo kan een truck combinatie volstaan. In het dak van de tent zit Led verlichting. In de wanden zijn speciale voorzieningen voor het monteren van noodzakelijke units. (Sanitair, info, etc.)

AfdrukkenE-mail

HUG

Voor de Hôpitaux Universitaires de Genève, HUG, hebben we een verbindingstent gemaakt tussen een mobiele MRI en de ingang op een moeilijke lokatie. Omdat de gevel van het ziekenhuis onder de zwitserse monumentenwet valt mag er niets aan de wand gemonteerd worden. De verbinding moet wind/water(sneeuw)dicht zijn en er zijn vaste vluchtdeuren nodig. 

AfdrukkenE-mail

Copyright © 2015